(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (12th May)

13

Amazon Quiz– Cricket Quiz (All Answers) 12 May 😃

Amazon is well-known e-commerce site for A to Z products as the name suggests. They have all the products that every person need in there daily life.

Amazon also offers the contest for there registered user where everyone like us will a get a chance to win prizes like Amazon pay balance, latest Smartphone like One plus 5t, iPhone x and lots more.

On every 2nd day, Amazon comes up with there lucky draw contest on their app and provide us a chance to win prizes.

As you guys always know and for those who don’t know if you are a new user of this blog, DwTricks still provide verified tricks to there users and we respect our users for there success.

So today I am wiring this article to provide you Answers to all the Questions that Amazon asks in there contest to enter there contest.

To enter into Amazon contest, they attend there contest by providing some question related to that prize, and we have to answer them one by one correctly.

And guess what?

We are here to provide you with all correct answers to Amazon contest. This article will keep update whenever there is Amazon contest live in the app.

If you do not have Amazon app, follow these simple 4-5 steps to download and register on their app

How to Download and register on Amazon App? 🤔

  • Click on download link depend on your Phone Android | iOS | Window
  • Register on their app with your Email id

After this line, you can check Amazon today’s answers

Check all Amazon Answers to all questions below.

Subscribe to our Whatsapp Alerts. Save our number – 8979702115 and send a message “Add” and you will be the first to know the correct answers.

Amazon Cricket Quiz Answers: 12th May – Week 6

1. In a T20 match, after the first 6 overs, a maximum of 5 fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Answer: When the ball cannot be recovered without outside assistance

3.  In the context of cricket, what does ‘mankaded’ mean?

Answer:  When a bowler Runs out the non-striking batsman when the latter leaves the crease when backing up

4. A batsman may be dismissed Run Out whether or not a run is being attempted, even if the delivery is a no-ball.

Answer: True

 5.  In T20 cricket, what does a Super Over aim to eliminate?

Answer: A tied match

All Answers Of amazon Recharges Quiz:- 

1. You Can Recharge Your Prepaid Mobile Number On Amazon.In

Answer- true

2. Currently, What Is The Cashback You Can Avail On Your First Prepaid Mobile Recharge?

Answer-  75% up to Rs.75

3. The Cashback Offer On Mobile Recharges Is Applicable On Which Payment Methods.

Answer- Net banking, credit/ debit card, Amazon pay balance

4. The Cashback Offer Is Applicable On Which Telecom Operators?

Answer-  All Operators

5. Which Of The Following Can You NOT Do Using Amazon Pay Balance?

Answer-  Cryptocurrency trading

Amazon Cricket Quiz  Answers (5 May ) :

 Q1 In the context of a T20 match, what is a ‘free hit’?

Answer is:  If a bowler delivers a no-ball

Q2.Which mathematical formulation is used to reset targets in rain-affected cricket matches?

Answer is: The Duckworth-Lewis (D/L) Method

Q3.In the context of cricket what is a ‘dot ball’??

Answer is: A delivery bowled without any runs scored off it

Q4.In the context of a T20 match, what is ‘powerplay’?

Answer is: During the first 6 overs, a max. of two fielders can be outside the 30-yard circle

Q5.Which of these is NOT a type of delivery in cricket?

Answer is:  EVIL

Q6.Presently, who is the captain of the India’s Women’s T-20 International team?

Answer is: Harmanpreet Kaur

 Q7.In which country did Twenty20 cricket first originate?

Answer is: England

Amazon Huawei P20 Quiz Answers:

Q1. Which of these phrases are associated with the brand Huawei?

Answer is: Make it Possible

Q2. The Huawei P20 Pro comes with a Leica triple rear camera. What is its maximum resolution?

Answer is: 40MP

Q3. What kind of build does the Huawei P20 Lite sport?

Answer is: Glass Body

Q4. Huawei P20 Pro and Huawei P20 Lite come with ___ selfie camera?

Answer is: 24MP

Q5. What kind of display does the Huawei P20 lite have?

Answer is: 19:9 Notch Display

Amazon Quiz – Oneplus 6 (All Answers) May 3 & May 6  


Q1. When is OnePlus 6 launch event scheduled to go live in India?

The answer is: 3 PM 17th may

Q2. The OnePlus 6 will be powered by which processor?

The answer is: Snapdragon 846

Q3. What is OnePlus’s charging technology called?

The answer is: Dash charge

Q4. Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 6. When does this sale begin?

Answer is: 12 noon 21st may

Q5. Which of these phrases is associated with the OnePlus 6?

Answer is: The speed you need

Answers Of Amazon Samsung Galaxy On7 Prime Quiz

1. Which of these is NOT a feature of the Samsung Galaxy On7 Prime?

Answer:- Levitation

2. Where can you access ‘Samsung Mall’?

Answer:- On your galaxy on7 prime

3. Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Answer:- Analyze dream

4. What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Answer:- 3GB and 4 GB

5. What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Answer:- Gold and black

Answers Of Amazon Honor View 10 Quiz 

1. The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer:-   Artificial intelligence

2.  Which chipset does the Honor View 10 have?

Answer:- Kirin 970 AI chipset

3.What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10?

Answer:- 6GB + 128 GB ROM

4. Which of these is NOT a feature of the Honor View 10?

Answer:-Portable Fondue pot

5.Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots?

Answer:- Yes


1. Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer is – Rs 1200

2. Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

Answer is:- True

3.  Mr. Y wanted to purchase beauty products for his wife during Super Value Day. Will he be eligible for the cashback for any Beauty product purchased on Amazon?

Answer is:–  No, selected products eligible for cashback

4. After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Answer  is:- 72 hour

5. During Super Value Day, one can avail a cashback of 20% with a minimum purchase?

Answer is:- Rs 4000


Answers Of Amazon Year End Quiz

1. Which of these Indian states did NOT have a State election in 2017?

Answer:- Uttar Pradesh

2. Who was declared the President of India in July 2017?

Answer:- Ram Nath Kovind

3. Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017?

Answer:- India

4. Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide?

Answer:- Dangal

5.Who among them did NOT win a Nobel prize in 2017?

Answer:- Kailash Satyarthi

6. Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017?

Answer:- Goods and service tax

7.  In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecraft in their orbits in a single mission. How many spacecraft did they launch in one go?

Answer:- 104


All Answers to Amazon Alcatel Quiz

1. 1. The Alcatel A5 allows you to replace its modular back covers (MODs), which add distinctive features to the phone. What are the MODs currently available for the A5?

Answer:-  Power + MOD and LED MOD

2. With the Power+ MOD, how much battery would the A5 have in total?

Answer:- 5900mAh

3. The Alcatel A5’s fingerprint sensor’s customization feature lets you launch an app with each of your fingerprints

Answer:- True

4.Which of these LED MOD features lets you sync your music to your LED lights?

Answer:- Light Show

5.How can you capture the colours around you on your LED MOD cover?

Answer:- By clicking a picture


All Answers Of Amazon TCL Quiz

1. In which century was the TV invented?

Answer–  20th Century

2. Which of these popular TV shows is NOT based on a novel?

Answer – F.R.I.E.N.D.S

3. How many times is 4K TV resolution better than a Full HD TV resolution?

Answer – 4 times

4. Which of these can you NOT do on a TCL 4K Smart TV?

Answer – Fly to the moon

5. How many service centres does TCL have across India?

Answer – 180+


Answers Of Amazon Set Wet Quiz

1. Who is the brand ambassador for Set Wet Wax?

Answer–  Ranveer Singh

2. Which of these is NOT a hairstyle for men?

Answer – peacock

3. Which of these are ingredients in Set Wet Wax?

Answer – Water and Gel

4. 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact.

Answer – Hair wax allows both matte and glossy texture

5. Which of these is NOT a type of hair styling product?

Answer –Rock


All Answers to Amazon Lifelong Massager Quiz

1. Which is NOT a physical effect of using a Lifelong massager?

Answer:-  Mobile charging

2.  Lifelong massagers help in relieving stress by

Answer:- Reflexology technology

3. Which is the largest muscle in the human body?

Answer:- Gluteus maximus

4.Which of the following activities would cause the most physical stress?

Answer:- Rigorous Physical Activity Like Aerobics

5.Which of the following is a form of Japanese massage?

Answer:-  Shiatsu


Answers of Amazon Amazon Olay Quiz:

Q1-Which of these components help fight ageing?

Ans- Anti-oxidants

Q2- Which of these signs of ageing does Olay NOT target?

Ans- Memory loss

Q3-What was the Olay brand originally known as?

Ans- Oil of Olay

Q4- Which if these is NOT a range of Olay products?

Ans- Youth cream

Q5- The key ingredients in Olay products, VitaNiacin is a combination of?

Ans- Vitamins


Answers Of Amazon Fashion Quiz

1. Who created the first pair of blue jeans?

Answer is:- Levis strauss

2.What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called?

Answer is:-  Rheson

3. Where would you wear espadrilles?

Answer is:- On Your Feet

4. What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?

Answer is:-  Culottes

5. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Answer is:-  22 dec 2017


👉

All Answers Of amazon Recharges Quiz:- 

1. You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer:- True

2. For recharges on Amazon.in with Amazon Pay balance, currently you get __% cashback on recharge value

Answer:-  50%

3. What is the maximum cashback you can avail for recharges with Amazon pay balance on Amazon.in?

Answer:- Rs 50

4. Which of these is NOT a benefit of recharging your prepaid mobile on Amazon.in?

Answer:- 2-Day shipping

5.  Mobile recharges on Amazon.in are available for which mobile operators?

Answer:- All Operator

Answers Of Amazon InFocus Vision 3 Quiz

1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display?
Answer is:-  18:9

2. How much RAM does the Vision 3 have?

Answer is:- 2 GB

3.  What is the screen size of Vision 3?

Answer is:-  5.7

4. Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor?

Answer is:-  YES

5.  What is the configuration of the rear camera on Vision 3?

Answer:-  13 Mp + 5 MP dual camera


All Answers to Amazon Youbella jewellery Quiz:

1. A close-fitting neckpiece worn around the neck is called

Answer is:- Choker

2. Which of these is NOT a kind of earring?

Answer is:- Lairat

3. For rose gold jewellery ___ is mixed with gold to give its distinct pinkish colour

Answer is:-  copper

4. When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Answer is:- 22 dec 2017

5. With more than 5 lakh styles Amazon India is India’s largest online jewellery store

Answer is:- True


All Answers to Amazon Year End Quiz

1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer is:- Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer is:-  Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer is:-  inside out

4.What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer is:- International Year of Sustainable Tourism for Development

5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer is:- Rooster

6.  Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer is:- Miss world

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer is: –Nokia 1100

8.Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer is:- Kochi tusker Kerala

Now tap on More Quizzes and Answers it from Below


All Answers to Amazon Star Wars Lightsaber Quiz

1. Who is Kylo Ren’s father?

Answer is :- Han solo

2. Who is training Rey to be a Jedi?

Answer is :-  luke skywalker

3. Who among these is the leader of the First order?

Answer is :-  Supreme Leader Snoke

4. What is the color of Kylo Ren’s lightsaber?

Answer is :-  red

5.  What is the release date of the movie ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’?

Answer is :-  15th December 2017


All Answers to Amazon Treo Quiz

1. Which of these Products are NOT Offered by Treo?

Answer is :- Spaceships

2. Which of these phrases are associated with the brand Treo?

Answer is :- Next generation Glassware

3. While ordering a drink, what would the Phrase on the rocks imply?

Answer is :- A drink served over ice cubes

4.Which of these is not a type of glass?

Answer is :- Violin

5. At Family gathering, Raising a Glass filled with a drink would mean?

Answer is :- Raising a Toast


All Answers To Amazon InFocus Vision 3 Quiz 

1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 Display?

Answer–  18:9

2. What is The Maximum support  battery standby time the InFocus Vision 3 Could Deliver on 4G?

Answer –22 Days

3.  The InFocus Vision 3 Does NOT Ultra Wide View?

Answer – True

4. What are the specifications of the front camera on the InFocus Vision 3?

Answer – 8 MP

5. What is the battery capacity of the InFocus Vision 3?

Answer –4000 mAh


All Answers of Amazon Nivea Quiz 

1. Which of these ingredients is NOT present in Nivea body lotions?

Answer is:- Rose petals

2. For how long do Nivea body lotions promise to keep your skin moisturized?

Answer is:- 24 Hours

3. Which of these is not a flavor of Nivea lip balms?

Answer is:- Cola

4. Which colour was the first Nivea crème tin?

Answer is:- Yellow

5. The brand name Nivea is derived from latin word Nivis which means..?

Answer is:- Snow


All Answers To Amazon Logitech Quiz 

1. How Long Does a full charged MX Master 2s Last?

Answer– About 70 Days

2. How long does it Charge the MX Anywhere for a an entire Day?

Answer – 3 Minutes

3. Which of the Following is NOT Gaming Gear?

Answer – Ping pong ball

4. Which of the following is a popular video gaming event?

Answer – Nvidia Gamer Connect

5. How many Devices can the MX Anywhere 2s Mouse be Paired With

Answer – 3 Devices


All Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz

1. When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition smartphone?

Answer–  15 December

2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer –6.01 inch

3. What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars Special Edition?

Answer –8 GB

4. Which of these phrases is associated with OnePlus?

Answer – Never settle

5. When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India?

Answer – December 15, 2017


All Answers To Amazon Parachute Quiz 

1. What can coconut oil NOT Be used as?

Answer– Detergent

2. Which of these is a form of medicine?

Answer – Ayurveda

3. Which of these is NOT present in Parachute Ayurvedic Gold Hair Oil?

Answer – Gold

4. What is “Tel Pak Vidhi” method of?

Answer – Oil Preparation

5. Which of these is NOT the Name a Hairstyle?

Answer –Flowerpot


All Answers to Amazon Pantry Quiz

1. Amazon Pantry offers discounts and extra cashback on purchase of __________. Fill in the blanks.
Answer : Groceries.
2. Every Wednesday, Prime customers who make purchases of Rs.2000 or more on Amazon Pantry receive an extra cashback of 15%. What is the event called ?
Answer : Prime Wednesday.
3. Mr.X plans to shop on Amazon Pantry for his monthly requirements. Which of the following items can Mt.X not purchase on Pantry ?
Answer : Shoes, T-shirts and Jeans.
4. Amazon Pantry offers free shipping to customers on Pantry orders above what amount ?
 Answer : Rs.599.
5. When does Amazon Pantry run extra cashback offer ?
Answer : Every day.

All Answers to Amazon HyperX Quiz

Quiz 1 : Which of these phrases are associated with HyperX
Answer : We’re all Gamers
Quiz 2 : Which of these Product Are NOT Offered by HpyerX
Answer : Grocery 
 
Quiz 3 : HyperX Elite Mechanical Gaming Keyboard offer 6 dynamic lighting effects.
Answer : True
Quiz 4 : Which these is NOT a Popular video game title?
Answer : Essentials of Medical Physiology
Quiz 5 : You Can conveniently connect device to the hyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard via?
Answer : USB 2.0 Pass-Through

All Answers to Amazon RockJam App Quiz

Quiz 1 : Which of These is NOT a genre of music?
Answer : Umami
 
Quiz 2 : Which of these accessories are NOT included in-box with the RockJam RJ761 Piano Keyboard?
Answer : Dumbbells
 
Quiz 3 : Which famous composer wrote the songs “Fur Elise” and “Moonlight Sonata”?
Answer: Beethoven
Quiz 4 : Which of these is NOT a feature of RockJam RJ 761 Piano Keyboard?
Answer : Time Travel
 
Quiz 5 : Which of these Indian Musicians has received a Grammy award?
Answer : A. R. Rahman


All  Answers To Nokia 7 Plus:

Q1. On a single charge, up to how long does the Nokia 7 Plus last?
Answer is: 2 days
Q2. The Nokia 7 Plus runs on __, which ensures it gets the latest security and OS updates.
Answer is: Android one
Q3. What mobile platform is the Nokia 7 Plus built on?
Answer is: Qualcomm Snapdragon 660
Q4. Which of these lens manufacturers did Nokia partner with for the Nokia 7 Plus?
Answer is: Carl Zeiss
Q5. Which of the following is NOT a feature of the dual camera set up on the Nokia 7 plus?
Answer is: Telekinetic picture

Winners: A total of 1-100 participants will be selected as winners of the Contest 

On successful completion of all correct answers, You will get Congratulations message that you have Successfully entered the contest. Now relax and wait for the results to be announced.

For Amazon Contest Terms and Conditions Visit Contest page in app and you will get T & C of that particular contest

So, here’s what I want you to do…

So here is our permanent article on Amazon Daily Quiz which will keep updating, you will get all the Amazon Today answer in this post, and it will continue update whenever new Amazon context arrives.

Bookmark this Page, and you will be the first to know the correct answers.


Win Rs 5000 from AmazonQuiz – Garmin Vivofit 4 Quiz Time Answer:

1 . Download Amazon App from here

2. Open the App and the bottom of the page you will see a banner, Just click on it.

3. Now click on the Amazon Garmin Quiz banner and click on the Start button.

Amazon Quiz
Amazon Quiz
Amazon Quiz- Garmin Quiz Answers:
Q1) Which of these is NOT a benefit of regular physical activity?
Ans –  Gives you telepathic abilities
Q2) On a single charge, the Garmin Vivofit 4 activity tracker can run for up to __. Fill in the blanks.
Ans – 1 year
Q3) Which of the following is NOT true about the Garmin Vivofit 4?
Ans – It can help you fly
Q4) The Garmin Vivofit 4 can also monitor your sleep.
Ans – True
Q5) Which of the following can you do on the Garmin Vivofit 4?
Ans – Customize its display color

That’s it.

Terms and Conditions:

1. This Contest will commence on 28th April from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th May 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (Twenty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 20 (Twenty) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 5,000, (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.


How to win Rs 5000 pay balance from Amazon Super Value day quiz ?

1 . Download Amazon App from here

2. Open the app and you will see a banner about the Super Value Day Quiz Time contest. Click on it.

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 6 questions about the terms and conditions of Super Value Day offer. Check the answers below

 

Q1) Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies & more. What is the maximum cashback you can avail?
Ans – Rs 1200
Q2) Super Value Day cashback offers now run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.
Ans – True
Q3) Which of the following would NOT be eligible for the Super Value Day cashback offer?
Ans – Electronics and Furniture
Q4) Customers using which bank’s credit or debit card are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?
Ans – ICICI bank
Q5) After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?
Ans – 72 hours
Q6) During Super Value Days, how many products from Amazon Pantry store are eligible for SVD cashback offer?
Ans – All

5. After answering all 6 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced by 30th April 2018

All the best for Amazon Super Value Day Quiz Results

Terms and Conditions

1. This Contest will commence on 1st April from 12:00:01 a.m. to 3rd April 11:59:59 p.m.

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 6 (Six) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (Forty) participants will be selected as winners by a random draw of lots on the first day.

6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 5000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.


Final Note :

Hope You all our enjoying our post please join our whatsapp broadcast for latest tips and trick and loot dealz right at your whatsapp

Note :- Please Comment Down If You Have Any Problem  Will Try To Solve It ASAP

Please Keep Visiting Our Site For More Updates Like That See You Soon With Another Amazing Post On Our Site !!

More Coming Soon:- Netflix Premium Account  !!  Stay Tuned Press The Notification Bell !!

13 COMMENTS

  1. Acne day answers
    Men pimple clear neem face wash
    Khadi herbal acne pimple cream
    Lakme absolute skin gloss gel crème
    Biotique bio clove purifying anti blemish face pack for oily and acne prone skin
    Neutrogena oil free acne face wash
    Lotus herbals white glow skin whitening and brightening gel cream SPF – 25
    Garnier Men acno fight whitening day cream
    Pond s pimple clear face wash

  2. Boys day out
    7.nivea men’s deo
    8.old spice after shave gel
    9.electric shaver
    10.i didn’t found this :/

  3. Boys Day Out:

    10.AXE Signature Mysterious Body Perfume, 122ml

    Plz post no. 10 skin care product.

  4. Sir there is no logo in Colorbar First Impressions Powder Brush product page. Please check this issue.

Comments are closed.

Malcare WordPress Security